Blessing

Laatste update 08 juli 2019 12:56

08-07-2019 Blessing is een voorzichtige Galga in de shelter van 112 Carlota Galgos die, wanneer ze zich eenmaal veilig voelt, adembenemend is in haar eerlijkheid en liefde voor jou. Ze luistert heel goed en is prachtig, maar ze is nog steeds een verlegen meisje en zal dat ook zijn in een nieuwe omgeving.

Maart 2018 kwam ze naar de shelter. Ze werd gered van een heel slechte plek. Blessing is echt  slecht behandeld, ze kon alleen maar bibberen toen ze net gered was. Als ze de boel niet vertrouwt, trekt ze zich terug in haar huisje bij Raven, haar beste vriend. Maar verder rent en speelt ze en is ze gelukkig. Haar ziel is geweldig en zo vriendelijk, zachtaardig en genereus. Zij verdient een eigen huisje voor altijd.

Blessing in helemaal gezond, negatief getest op de Mediterrane ziektes. De geboortedatum op haar paspoort is 16 februari 2011. Kun jij Blessing een fijne plek bieden? Mail dan naar onze consulente Renée: ree4.ginn@gmail.com.  

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M