Bonnie

Laatste update 10 maart 2019 17:55

10-03-2019 Bonnie is een leuk, klein Lurcher teefje van 2 jaar, ze is wat kleiner en fijn gebouwd en weegt 19 kilo. Haar schouderhoogte is 62 cm. Ze verblijft in een opvanggezin waar ze het heel goed doet. Ze zit in een grote roedel van Mastin tot en met Chihuahua en ze kan met iedereen goed overweg. Als er honden druk en luid aan het stoeien /spelen zijn, dan doet ze wel graag mee op z'n "windhonds" blaffen en nek happen. Ze is daarin goed te corrigeren. Drukke opdringerige honden vindt ze maar niks en laat dat dan, terecht, wel merken.
Bonnie kan in het uitlaatgebied goed loslopen en laat geen jachtinstinct op wild zien.....ze is meer op "de baas" gericht. Ze loopt netjes mee aan de riem.

In huis is Bonnie zindelijk, kan prima een paar uurtjes alleen zijn met de andere honden samen. Ze kan absoluut niet in een bench en gelukkig is dat ook niet nodig, want ze sloopt niks. Ze slaapt in de woonkamer met de andere honden, maar het liefst kruipt ze lekker warm in bed bij haar opvanggezin.  Ze is gek op visite, maar ook mensen en kinderen op straat wil ze altijd graag kwispelend begroeten. Van kinderstemmen wordt ze ook echt blij en met die blijheid begroet ze kinderen toch altijd rustig.

Bonnie wordt niet als enige hond geplaatst, ze heeft echt een stabiel hondenvriendje nodig om mee te spelen, steun te krijgen en dingen van af te kijken. Hoe ze met katten is, is onbekend. Indien nodig kan er een kattentest worden gedaan.
Mee in de auto is ook geen probleem...ze gaat graag mee. Verder is Bonnie helemaal zindelijk en als laatste is deze bijna witte dame snel kouwelijk aangelegd en heeft in de koudere maanden echt een jas nodig.

Haar opvanggezin vindt Bonnie een heerlijk dametje, ze is prachtig om te zien, niet te groot, een heerlijk maatje om mee te knuffelen!!

Hier is een video van Bonnie:

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M