Borna Spacer

Laatste update 08 september 2018 12:31

08-09-2018 Dit is Borna Spacer, geboren op 15-09-2014. Zijn koosnaam is Spacer. Spacer is een relaxte hond in zijn kennel, ook erg schoon. Hij loopt netjes aan de riem zonder te trekken. Hij houdt erg veel van zijn eten. Spacer gaat graag zwemmen en geniet erg als hij naar het strand mag.

Hij kan goed samen met kinderen. Hij heeft nog niet zo veel kleine hondjes ontmoet, dus die moeten voorzichtig worden geintroduceerd. Waarschijnlijk kan hij niet met katten samen.

Toen Spacer jong was kwispelde hij zo wild met zijn staart dat die steeds begon te bloeden, daarom is een deel van zijn staart verwijderd. Zijn staart is nu nog zo`n 5 cm lang. Ook heeft hij een blessure gehad aan een teen van een voorpoot, deze is behandeld maar men is toen gestopt met hem te racen. Hij heeft er geen last van. Spacer weegt 34 kg en is begin oktober klaar voor adoptie!

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M