Bumbury (res)

Laatste update 09 augustus 2017 18:39

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

23-05-2017 "Onze" Bumbury (Berry)....deze knappe vent is al ruim een jaar in Nederland aan het uitkijken naar zijn nieuwe eigen mensen.

Berry is een lieve vriendelijke open Galgo die geen naar verleden lijkt te hebben. Hij is dol op mensen en is dol op knuffelen. Een gezin met kinderen zou dus voor hem ook zeer passend zijn. Daarnaast is hij een leuke kameraad voor een al aanwezige hond en voor een bange hond zelfs een steun en toeverlaat. In Royal Dog Resort heeft Indio zijn maatje gevonden in Berry. Onze ultieme droom is dat ze samen mogen verhuizen, maar vooral Berry wacht al lang.

Berry kan goed overweg met alle honden en dat is duidelijk te zien in Royal Dog Resort waar hij verblijft en steeds nieuwe pensionhonden ontmoet. Een enkele keer mag hij mee naar "De Berg" in Maastricht waar een omheind losloopterrein is. Hij is daar een aardige gangmaker, letterlijk, en vindt het heerlijk om daar even te sprinten. Hij rent met een mooie veerkracht in zijn bewegingen en "bokkesprongen".

Berry heeft ook zeker een rustige kant en heerlijk luieren op de bank. Hij loopt netjes mee aan de riem waarbij hij soms wel kan reageren naar andere honden op straat. Maar met een correctie is hij daar snel uit te halen. Hij gaat heel graag mee wandelen, want dat betekent dicht bij een mens en lekker indrukken buiten opdoen.
Eigenlijk vindt iedereen die hem leert kennen ontzettend leuk en vallen ze ook wel als een blok voor hem. Maar aangezien hij niet met katten kan samenleven is het o.a. daardoor nog niet tot adoptie gekomen.
Meneer heeft nog wel een beetje opvoeding nodig en als je iets van hem vraagt werken soms ineens zijn oren niet zo goed meer.....mmmmm, waar kennen we dat toch van?!

Berry is één van de honden uit Spanje die positief getest op Leishmania en daar medicatie tegen krijgt. Dit maakt zijn adoptie ook een stuk moeilijker, want ook al zou hij 14 kunnen worden ondanks de leish....dat is natuurlijk niet te garanderen. De kosten voor de Allopurinol zijn zo'n € 10 per maand. Het is mogelijk om via GINN de medicatie vanuit Spanje mee te laten komen.

Met behulp van een anonieme sponsor hopen we dat ook Bumbury snel zijn Gouden Mandje gaat krijgen. De spontaan aangeboden sponsoring houdt in dat de sponsor het adoptiegeld voor Bumbury voldoet aan GINN nadat de hele adoptieprocedure zoals wij die kennen doorlopen is.

 

13-02-2016 Bumbury is een lieve, zwarte, jonge reu van ongeveer 3 jaar. Hij komt uit het zuiden van Spanje en is lief en speels van karakter. Kan goed met andere honden samen.

Hier kunt Bumbury alvast bekijken:

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M