Camila (res)

Laatste update 28 juni 2017 19:16

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

18-06-2017 Mooie Camila is nu 2 weken in haar.opvanggezin en kijk eens wat een duidelijke informatie wij over haar hebben ontvangen....


"Love, beauty and brains : Camila

Camila is 2 weken bij ons thuis en ik kan niet anders zeggen : degene die Camila uiteindelijk adopteert is een geluksvogel. Bij de aankomst in Nederland met de Scoobybus vanuit Spanje was ze ondanks de lange reis open en vriendelijk tegen iedereen . Na nog een flinke rit met de auto naar huis volgde de kennismaking met mijn andere honden: Galgo's en Whippets, waarbij ze alles rustig over haar heen liet komen.

Camila is ruwharig maar omdat ze dringend een bad nodig had heb ik haar gewassen en het meeste langere haar weggeplukt. Camila is van heel ver gekomen en door de goede zorgen van het Scooby team heeft ze in een paar maanden een complete  transformatie ondergaan. Ze is nu al een echte black beauty, maar eens haar vacht weer terug groeit en in topconditie is gaat ze een indrukwekkende en prachtige ruwharige Galgo dame zijn van gemiddelde grootte.

Camila is zindelijk en kan hier al een paar uur alleen blijven met de andere honden. Ze is rustig in huis en kan zich goed bezig houden met een kluif en heeft geen problemen om iets te delen met een andere hond of het nu speelgoed, een  kluif of de bank is.

Camila loopt keurig aan de lijn, draagt een tuigje en halsband want zoals de meeste Galgo's heeft Camila een goed jachtinstinct en reageert ze op konijnen die ze ziet in het bos en katten op straat. Dan geven een  tuig plus halsband meer zekerheid en controle. In huis kan Camila ook niet met katten

Camila kan met alle honden opschieten....op straat reageert ze rustig en vriendelijk wanneer ze met een hond kennis maakt. Passeer je andere honden op een afstandje, dan kijkt Camila ook niet op of om. Op het hoog omheinde losloopveld, waar ze kan loslopen, is ze nieuwsgierig en vriendelijk naar andere honden, groot en klein. Als een echte Galgo trekt ze natuurlijk graag een sprintje alleen of met andere honden.

We zijn al een keer naar de markt geweest en ook daar genoot Camila van het op pad zijn met de andere honden en de aandacht die ze kreeg van voor haar vreemde mensen. Visite thuis wordt rustig en met een kwispelstaart begroet!

Dit mooie meisje heeft zoveel potentieel: ze is lief, slim, ontspannen, houdt van relaxen, maar ook van wandelen en spelen met mens en hond. Camila gaat graag met je op pad en wanneer haar toekomstige baasje voldoende tijd voor haar heeft en ze vaak mee mag op avontuur kan ze ook een prima eerste Galgo of enige hond zijn.

Ook bij angstige honden laat Camila zich van haar beste rustige kant zien en ze zou dus ook een goed maatje en voorbeeld kunnen zijn voor een bangere hond.

In het kort: Love, beauty and brains = Camila”

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M