Campanita

Laatste update 06 december 2017 21:15

06-12-2017 Hier is een filmpje van Campanita:

 

20-11-2017 Campanita is nu iets meer dan een week in haar opvanggezin in Nederland en via BaasGalgo naar hier gekomen. Zij is destijds gevonden in Fuensalida bij een paar meisjes die Galgos verzorgen. Campanita zat bij hen in de tuin, wachtend totdat er plaats was in de Residencia van BaasGalgo. Op een dag vonden ze haar hevig bloedend (best schokkende foto). Ze denken dat iemand zich toegang tot de tuin heeft verschaft en haar toegetakeld heeft. Ze had een bloedend gat. Een andere versie is dat ze ergens achter is blijven hangen. Niemand zal het weten. Maanden is ze verzorgd in de kliniek en was de grote vreugde van het personeel. De genezing duurde best lang want er zat een bacterie in de wond die de genezing vertraagde maar op een paar korstjes na is de wond helemaal en mooi genezen.
Helaas moest ze weer terug naar de kennels en dat zou niet meevallen voor haar. Toen wij dat lazen besloten we dat ze naar Nederland moest komen.

Campanita is 3 jaar oud en is een vrolijk en open meisje zonder angsten. Ze is aanhankelijk en dol op knuffelen. Ze ligt graag erbij op de bank bij haar opvanggezin.... liefst dicht tegen ze aan.

Ze kan in huis erg enthousiast zijn en springt tegen mensen op. Daar wordt aan gewerkt om haar dat af te leren. Ze heeft dus zeker een thuis nodig waar ze lekker haar energie buitenshuis kwijt kan en een leuke andere hond om mee te spelen binnen en buiten. Door haar blijdschap is ze wat onstuimig maar daar kan ze zeker nog dingen in leren.

Campanita kan beter niet met katten geplaatst worden.

Ze is vriendelijk en sociaal met andere honden en ze wil ook graag spelen. Het aan de riem lopen vraagt nog wat aandacht want ze loopt nog wat van links naar rechts. Ze is zindelijk en heeft een goede eetlust. Haar schouderhoogte is 64 cm.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M