Centina

Laatste update 12 november 2017 14:01

31-07-2017 Hier is een nieuw filmpje van Centina:

 

 

24-06-2017 Centina (geboren 20-05-2015) is een lieve, verlegen en rustige Galga die sinds januari in het asiel zit. In het begin was ze nog best angstig en behoorlijk verlegen maar ze heeft de laatste maanden laten zien dat ze zich kan aanpassen. 

Ze is recent even in het hondenhotel geplaatst, weg uit haar bekende groep, en elke dag door dezelfde mensen naar de renweiden gebracht. Dat heeft haar goed gedaan.

Centina is nog steeds een verlegen hondje maar als ze de tijd en ruimte krijgt zal ze minder voorzichtig worden. Helaas is het in een groot en druk asiel als FBM niet mogelijk om alle angstige hondjes de extra aandacht te geven die ze verdienen. Het zou ontzettend goed voor Centina zijn om een eigen vertrouwde mand te krijgen. 

Centina is een meisje dat je rustig moet benaderen en als ze eenmaal vertrouwen in je heeft is ze een schat van een hond. Centina kan overigens met katten samen.

Medisch: negatief getest op Mediterrane ziekten. Centina heeft een schouderhoogte van 60 cm.

Hier is een filmpje van Centina:

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M