Cleo

Laatste update 13 augustus 2019 12:33

13-08-2019 Cleo is zo’n meisje dat tederheid oproept, je wilt haar knuffelen en beschermen. Gereserveerd, timide en onzeker… maar ook lief en beleefd. Cleo is geen grote Galga. Ze is heel discreet, ze blijft meestal op afstand, zodat ze niet wordt opgemerkt. Terwijl ze echt heel mooi is, met langer haar en prachtige verdrietige ogen.

Cleo leeft het liefst in een kleine rustige groep. Als er teveel honden zijn, dan is er lawaai en wordt ze een beetje bang en blijft ze het liefst in haar mandje in de hoek.

Hier is een filmpje van Cleo:

 

09-05-2019 Cléo is een prachtige brindle dame die is afgestaan door een jager. Ze is geboren op 10 juni 2014 en komt uit La Pedraja de Portillo. Cléo verblijft sinds januari 2019 in het asiel van Scooby. In het begin is ze verlegen met mensen, maar ze heeft gewoon even tijd nodig om uit haar schulp te kruipen en aan je te wennen. Verder is Cléo vriendelijk en sociaal met honden.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M