Cucarracha

Laatste update 06 januari 2019 16:14

06-01-2019 Cucarracha issinds 22 december in haar opvanggezin en heeft niet zo heel veel moeite gehad met haar verhuizing vanuit Scooby.  Leest u maar even....

"Cucarracha (Rasja)een heel lief en zachtaardig Galgo teefje. In huis is ze rustig aanwezig, ze ligt lekker in haar mandje te slapen en merkt nauwelijks dat ze er is. Ze geniet van de lekkere, zachte manden om in te liggen.

Ze deelt nu het huis met 3 andere honden (2 teefjes en een reutje) en dat gaat allemaal prima. Ze kan ook heel goed met katten samen leven. Buiten wandelen vindt ze heerlijk en ze loopt zonder trekken mee naast je aan de lijn. Cucarracha is nergens bang voor, niet voor mensen en niet voor verkeer. Ze vind het heerlijk om geaaid te worden door iedereen, dus ook geen angst voor mannen bij deze dame.

Ze is zindelijk. Nu laat ik haar nog een plasje tussen de wandelingen door doen en dan doet ze niets in huis. Cucarracha is gewoon een onbezorgd Galgo meisje op zoek naar een warm mandje.

 

16-10-2018 Cucarracha komt uit Murcia. Ze is een hele lieve Galga, vrolijk en blij. Cucarracha kan eventueel met katten samenleven. Ze is geboren op 1 juni 2013 en ze zit sinds 27 januari 2018 in het asiel van Scooby.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M