Digby

Laatste update 24 juni 2018 14:19

24-06-2018 Dit is Digby, geboren op 02-10-2013. Digby is vriendelijk en speels. Hij gedraagt zich goed bij kinderen maar kan wel sterk zijn aan de riem, dus hij kan het beste begeleid worden door een volwassen iemand. Hij is kalm bij andere grote en medium honden. Maar erg nieuwsgierig naar kleine hondjes. Waarschijnlijk accepteert hij ze wel na een tijdje. Hij zal hierin voorzichtig en goed begeleid moeten worden. Toen hij voor het eerst katten zag accepteerde hij ze niet, was erg nieuwsgierig maar dit trok wel weg.

Digby is een Greyhound die alle types voer graag eet en hij houdt erg van contact met mensen. Hij is een vrolijke Greyhound die graag rondrent en speelt. Hij kan sterk zijn aan de riem tijdens het wandelen. Digby is fit en gezond met pensioen gegaan. Er is in 2016 een teentje geamputeerd van zijn achterpoot maar hij heeft hier geen last van. Hij kon daarna ook nog racen. Zijn racenaam was Gringos Tally. Hij heeft een schouderhoogte van 75 cm en weegt 35,5 kg. Digby is al klaar voor adoptie!

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M