Dodger

Laatste update 30 april 2017 15:01

29-04-2017 Dit is Dodger, Geboren op 10-01-2015. Dodger heeft een geweldig karakter wat aangeeft dat hij een prima huishond zou zijn. Hij gedraagt zich perfect bij kinderen. Hij gaat regelmatig om met een Springer Spaniel en dat gaat altijd goed, hij heeft nog nooit enige agressie getoond naar andere honden als hij die tegenkwam. Dodger heeft nog nooit een kat gezien.

Dodger is een grote vriendelijke reus, extravert en aanhankelijk. Een Greyhound die ervan houdt contact met mensen te hebben. Hij is makkelijk te begeleiden aan de riem. Een hond geschikt voor alle leeftijden! Hij is relaxed en zal snel wennen aan een nieuwe situatie. Dodger is rustig en super mooi. Een geweldige huishond en gezelschapsmaatje.

Dodger is gezond met pensioen gegaan. Zijn racenaam was Handsome Dodger. Hij weegt 40 kg en heeft een schouderhoogte van 76 cm. Dodger is al helemaal klaar voor adoptie!

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M