Druids Just In

Laatste update 12 april 2019 16:54

12-04-2019 Dit is Druids Just In, oftewel Bluey. Door gezondheidsomstandigheden van zijn nieuwe baasjes moesten ze tot hun grote verdriet al weer afscheid van hem nemen. In de twee weken dat hij daar heeft gewoond hebben ze wel een aardig beeld van hem gekregen: Bluey is een ontzettend makkelijke, relaxte hond die dol is op aandacht en knuffels, en weet hoe hij zich in huis moet gedragen. Hij is ontzettend mensgericht en vindt het fijn om bij je te zijn, maar is daarin niet opdringerig – hij ligt net zo lief uren te snurken op zijn kussen. Ook kan hij al een aantal uur alleen zijn.

Hij toonde geen interesse in de kippen in de ren, of het konijn in het hok bij zijn vorige baasjes. Ook met de katten in zijn opvanggezin gaat het goed, mits ze niet voor hem wegrennen want dan is zijn interesse gewekt. Met begeleiding komt dit naar verwachting wel goed. Buiten loopt hij gewoon gezellig naast je en is niet onder de indruk van eenden, ganzen e.d. Bluey is een vriendelijke jongen voor alle honden die hij tegenkomt en kinderen vindt hij fantastisch. Hij zou zowel alleen als met andere honden geplaatst kunnen worden....hij vindt het allemaal prima!

Bluey is geboren op 07-08-2015 en heeft een schouderhoogte van 66 cm.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M