Duque

Laatste update 05 januari 2020 13:36

05-01-2020 Mooie grote Duque had de eer om naar een heel nieuw opvanggezin te mogen komen en natuurlijk zijn we allemaal heel benieuwd hoe het met hem gaat. Leest u dus maar even wat zij schrijft...

Wat een mazzel heb ik om knappe Duque bij me in de opvang te hebben! Vanaf het eerste moment helemaal zindelijk, respectvol en vooral ontzettend lief. Het is een echte heer met hele goede manieren. Iedereen die hem ontmoet, smelt voor zijn charmes.

Binnen ligt deze knuffelkont het liefst tegen me aan op de bank, maar hij gaat ook naar zijn eigen plek als hem dat gevraagd wordt. Hij heeft inmiddels al helemaal door dat hij daar rustig kan blijven liggen als ik even in een andere ruimte ben, zelfs ‘s nachts. Hij heeft geen enkele intentie om iets te slopen. Buiten loopt hij netjes mee aan de riem, met elke wandeling weer een stukje zelfverzekerder. Hij reageert heel neutraal op alle soorten honden; groot, klein, brutaal, speels, waaks.. Zelfs katten, eendjes en paarden lopen tot nu toe moeiteloos aan deze gentleman voorbij.

Kortom, in 2 weken tijd heeft lieve Duque al heel veel vooruitgang gemaakt, hij leert ontzettend snel en graag. Hij zoekt een fijne plek waar hij lekker verder kan leren, samen nieuwe dingen kan ontdekken, maar zeker ook heerlijk kan luieren en knuffelen”

Duque wordt op dit moment behandeld tegen Anaplasma en half januari moeten zijn tanden even worden schoongemaakt, maar hopelijk houdt dat u niet tegen om deze prachtige jongen zijn eigen thuis te geven!!

21-12-2019 Duque is vandaag aangekomen in Nederland en gaat nu lekker wennen in zijn opvanggezin!

19-12-2019 Duque is een vriendelijke en sociale Galgo. Hij leeft prima samen met andere honden, zonder enige problemen. Duque is geboren in 2016. Hij kan eventueel met de juiste begeleiding samenleven met katten. Lieve Duque mag nog voor de Kerst meekomen op transport naar Nederland en zal dan bij een opvanggezin verblijven. Komt u met hem kennis maken?

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M