Ellie

Laatste update 05 juli 2018 13:36

04-07-2018 Dit is Ellie, geboren op 02-04-2016. Ellie is een kalme en sociale Greyhound. Ze kan goed omgaan met verantwoordelijke kinderen, ze heeft geen ervaring met hele jonge kinderen. Ze kan goed samen met andere honden, groot en klein. Ze gaat dagelijks wandelen met een klein hondje en dat geeft geen problemen. Ellie is niet katvriendelijk.

Ellie is over het algemeen een rustige, makkelijke dame. Als ze je 's morgens voor het eerst ziet is ze speels en blij en wil tegen je op springen maar ze kalmeert al snel. Ze is een greyhound die makkelijk te begeleiden is aan de riem. Ze is kalm en schoon in haar kennel. Ellie heeft een heel grappige persoonlijkheid, ze is echt een karakter als je haar kent. Ze heeft alle kwaliteiten om een leuke huishond te worden.

Ellie is fit en gezond met pensioen gegaan. Haar racenaam was Catunda Ellie. Ze heeft een schouderhoogte van 68 cm en weegt 31 kg. Ze is gestopt met racen omdat ze niet meer achter de mechanische haas aan wilde rennen. Ellie is begin augustus klaar voor adoptie!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M