Eloy

Laatste update 08 maart 2020 16:34

08-03-2020 Eloy is een Galgo waarvan je in één blik kunt zien dat hij een vervelend verleden heeft gehad. Zijn vorige eigenaar heeft heel slecht voor hem gezorgd. Eloy kwam heel vies en slecht verzorgd binnen bij Scooby, in augustus 2019. Hij had een wond aan zijn been van het liggen op een harde ondergrond, littekens in zijn gezichtje en over zijn hele lijf. Wij zoeken daarom voor Eloy zo snel als mogelijk een goed thuis, zodat hij eindelijk mag genieten van het leven en mag ervaren wat liefde is.

Eloy is geboren in augustus 2014 en komt uit Andalucia. Hij is een ontzettende lieve jongen en helaas wat bangig door zijn verleden. In zijn paddock houdt hij afstand tot hij zich veilig voelt. Eloy loopt goed mee aan de riem en hij is sociaal met andere honden. Wij zoeken een rustig thuis voor Eloy met geduldige lieve mensen en eventueel een hondenvriendje. 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M