Elsner

Laatste update 10 december 2019 20:21

10-12-2019 Elsner, een prachtige jonge Galgo uit de shelter 112 Carlota Galgos, woont sinds 7 december in een pleeggezin in Nederland, van waaruit hij op zoek gaat naar zijn familie voor altijd.

Elsner is een Galgo die echt uit zijn schulp is gekomen. Hij komt van een heel slechte plek en heeft dan ook veel kleine littekens over zijn lichaam. Maar er zit geen greintje kwaad in zijn lijf. Hij is vriendelijk, liefelijk en galant. Zijn dankbaarheid is zo groot en hij kan het niet helpen, hij moet het je laten zien. Hij probeert soms je hand vast te houden, alsof hij wil zeggen dat hij bij je wil zijn, “ik laat je niet gaan”. Hij is gemakkelijk en sociaal en eet goed. Loopt netjes aan de riem. Hij doet het goed met de andere honden in het gezin, is erg gesteld op de dochter en vooral ook op de man in huis. Er is echt niets negatiefs over hem zeggen. Elsner is echt tot zijn recht gekomen.

Hij is vrij van Mediterrane ziekten. Geboortedatum in zijn paspoort is 01-11-2015.  Voor meer informatie over Elsner, neem contact op met onze consulente Renée via ree4.ginn@gmail.com.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M