Estrella (res)

Laatste update 14 juli 2017 18:43

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

06-06-2017 Estrella is een mooie, ranke Galga van nog geen 2 jaar. Ze is gered in een dorpje van Toledo en heeft in Spanje een tijdje in een opvanggezin gewoond waar ook 3 katten aanwezig waren.

Estrella is een speelse, vrolijke, aanhankelijke lieverd die echt een leuke speelse hondenvriend in huis nodig heeft. Het is ook belangrijk dat ze haar energie voldoende kwijt kan want anders gaat ze zich vervelen en op zoek naar vermaak. Als ze meerdere keren per dag even flink kan spelen en rennen ploft ze vervolgens lekker neer in een stoel en gaat tevreden liggen slapen.

Ze is niet bang voor mensen en ze is sociaal met honden. Ze verblijft in Royal Dog Resort en kan het met alle honden daar prima vinden en de honden ook met haar. Ze daagt ze graag uit
voor spel en een sprint. Ze is zindelijk en alleen zijn is iets wat ze nog moet leren door dit rustig op te bouwen maar gedurende de nacht ligt ze heerlijk op een bed of bank en slaapt.

Estrella heeft een schouderhoogte van 60 cm.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M