Farrah

Laatste update 27 mei 2017 15:33

27-05-2017 Farrah begint zich nu echt thuis te voelen en laat steeds meer een speelse en ondernemende kant van zichzelf zien maar daarnaast blijft ze ook een echt knuffelbeest. Waar ze kan rennen doet ze dat graag en ze houdt ook van spelen met andere honden. Ze is ook dol op water en gaat graag in een zwembadje liggen (zie foto's). Verder vindt ze het leuk om knuffels en kussens te verzamelen maar ze maakt ze niet stuk.

Op straat is ze nog wel wat terughoudend naar vreemde mensen maar binnen maakt ze snel vrienden. Ze is ook dol op autorijden. Zodra de auto open is springt ze erin. Of dat nou de achterbank of de kofferbak is, dat maakt haar allemaal niets uit, zolang ze maar mee mag. Ze kan ook rustig een aantal uren alleen thuis blijven. Ze moest even een paar dagen elders logeren vanwege vakantie en dat vond ze geen probleem.

Farrah kan helaas niet met katten maar grote of kleine honden zijn geen probleem.

En Farrah is natuurlijk een prachtige jongedame om te zien. Zij kan prima als enige hond in huis leven als ze wel iedere dag even gezellig kan "socializen" met andere honden.

 

Hier zijn twee filmpjes van Farrah:

 

 

 

19-04-2017 Mooie Farrah is inmiddels ook al weer ruim een week in haar opvanggezin en we kregen onderstaande over haar voor hopelijk snel een toekomstig nieuw thuis....


"Farrah woont nu anderhalve week in een klein appartementje in een gemiddeld drukke woonwijk. In huis is ze erg rustig en, zoals de meeste windhonden, erg lui. Ze ligt het liefst het grootste gedeelte van de dag op de bank. Ze kent nog geen commando's maar wanneer ze wat meer gewend is geraakt aan haar nieuwe omgeving wil het opvanggezin haar wat basis dingen gaan leren en met haar gaan fietsen.

Aan nieuwe situaties went ze snel maar het is duidelijk dat wonen in een huis en wandelen in een woonwijk nieuw voor haar zijn, Er is wat geduld nodig om haar aan alle nieuwe situaties te laten wennen. Door de stad lopen als de winkels open zijn levert nog te veel stress op. Bovendien is ze een mooie hond die al snel de aandacht trekt. Dat is op dit moment nog een beetje te veel van het goede. Van onbekende voorwerpen en geluiden heeft ze nog de neiging om weg te springen. Ze loopt meestal netjes aan de lijn zonder te trekken, behalve als ze bang is of andere honden probeert bij te houden. Op die momenten wil ze nog weleens wat spanning op de lijn zetten.

Ze went snel aan nieuwe mensen en is dol op knuffelen, ze laat dan ook graag haar kop op je schoot of in je handen rusten, terwijl je haar fluwelen vacht streelt. Ze is sociaal met honden en mensen die ze eerder heeft ontmoet maar vreemde mensen en honden die ze buiten tegenkomt vindt ze eng.

Ze is dol op een sprintje trekken en vindt het nog leuker als er een bekende hond met haar mee rent, of die haar nu bij kan houden of niet.

Ze heeft tijdens haar verhuizing en eerste dagen in haar nieuwe huis wat gewicht verloren maar ze eet goed en komt heel langzaam weer aan."

 

Wilt u deze mooie dame haar Gouden Mandje geven? Neem dan snel contact op met de consulente van de provincie waar u woont.

 

08-03-2017 Farrah, schitterend mix Saluki/Grey meisje met een schouderhoogte van 66 cm en ongeveer 3 tot 4 jaar oud. Ze is van nature een heel erg lief vriendelijk meisje. Fantastisch met grote en kleine honden. Ze springt alleen tegen je aan als je het vraagt. Ze is zo lief en aanhankelijk. Perfect lopend aan de riem, bijna niet voelbaar.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M