Floppy

Laatste update 14 april 2018 13:39

14-04-2018 Dit is Floppy, geboren op 02-03-2013. Floppy is een dominante reu, intelligent, onafhankelijk maar aanhankelijk en loyaal. Hij heeft nog geen kennis gemaakt met kinderen dus een huis met jonge kinderen is geen goed idee. Floppy heeft ook geen ervaring met kleine hondjes. Hij kan goed overweg met zijn kennelmaatjes, die hij goed kent. Maar hij is niet zo tolerant met vreemde honden, vooral als die blaffend op hem af rennen. Op de renbaan en bij de dierenartsenpraktijk gedraagt hij zich perfect. Zijn gedrag zal misschien veranderen wanneer hij gecastreerd is. Zodra dit gebeurt updaten we zijn profiel. Floppy is niet katvriendelijk.

Floppy heeft een sterk jachtinstinct. Hij zit vol karakter en is erg slim. Hij weet wat hij wil. Hij is gevoelig, houdt erg van spelen met een bal maar wil de bal liever niet delen. In de kennel verwacht hij dat hij de eerste is. De eerste die de riem om krijgt, de eerste die zijn eten krijgt, de eerste die de auto in gaat. Hij loopt netjes mee aan de riem en doet dit graag maar hij moet wel regelmatig zijn energie kwijt kunnen en op een veld lekker kunnen rennen.

Floppy is bezitterig over zijn eten, snoepjes, de bal, etc. maar soms deelt hij wel zijn bed met een andere hond. Hij houdt ook van reizen. Wanneer Floppy zijn beweging en zijn eten heeft gehad en een comfortabel bed heeft, dan kan hij prima alleen zijn. Met zijn sterke karakter en intelligentie zal Floppy een geweldige hond zijn voor de juiste persoon.

Floppy is 18 januari met pensioen gegaan met een kleine spierblessure. In 2016 is bij hem een tand getrokken. Zijn racenaam was Zip On Fire. Floppy weegt 35 kg en heeft een schouderhoogte van 75 cm. Hij is begin mei klaar voor adoptie!

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M