Galilea

Laatste update 05 januari 2020 13:13

05-01-2020 Galilea is nu 2 weken in haar opvanggezin en we kunnen over haar vertellen dat ze na even wennen het leven in een huis wel prima vindt.In het begin zal Galilea nog iets verlegen zijn, maar ze heeft gewoon even tijd nodig om te wennen.

Ze leeft nu samen met de eigen honden van het opvanggezin en dat gaat prima. Er is ook een oudere kat in huis en daar gaat ze ook goed mee samen. Uiteraard zal in een nieuwe situatie met katten wel weer voorzichtigheid geboden zijn, want de energie van de katten speelt natuurlijk ook een rol, maar voor nu lijkt Galilea geen moeite te hebben met ze. De kippen in de ren in de tuin vindt ze niet interessant.

In huis is ze erg nieuwsgierig en komt regelmatig even kijken wat de mensen in haar opvanggezin aan het doen zijn. Als ze haar roepen is Galilea er snel bij en een aai en een knuffel vindt ze zeker fijn. Wel heeft Galilea soms wat behoefte aan een beetje "personal space" en dat geeft ze dan ook aan. Ze is dol op piep speeltjes en vermaakt zich daar goed mee.

Galilea wandelt netjes mee aan de riem en is niet angstig voor gemotoriseerd verkeer en fietsers.

Kortom Galilea is aanhankelijke gemakkelijke Galga die nog open moet bloeien, maar klaar om naar haar eigen gezin te gaan.

Hier is een filmpje van Galilea:

 

21-12-2019 Galilea is vandaag aangekomen in Nederland en gaat nu lekker wennen in haar opvanggezin!

02-12-2019 Dit is Galilea en zij mag binnenkort naar een van onze lieve opvanggezinnen gaan! Galilea is een lief, kalm en aanhankelijk meisje. Ze kan goed omgaan met andere honden. Galilea is geboren op 2 november 2013, komt uit Murcia en zij wacht al sinds april 2019 in Scooby op haar gouden mandje!

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M