Gurtnacrehy Edge

Laatste update 09 april 2019 11:23

09-04-2019 Edge zit al weer een poosje in een opvanggezin en zijn opvanggezin schrijft mooie woorden over deze grote jongen...

"Het wordt tijd dat ik eens iets over Edge op "papier" zet, want hij is nu bijna 3 maanden bij ons in opvang. Ik kan alleen maar heel positief zijn over deze grote knul!

Hij heeft zoveel geleerd: wacht netjes op zijn beurt als ik de bakjes met eten uitdeel, valt niet meer in de bakken van de andere aan als hij als eerste klaar is met eten (en hij is altijd als eerste klaar..), hij is 100% zindelijk, wacht in de auto met eruit komen als we bij het veilig omheinde losloopgebeid aankomen en met wandelen aan de riem loopt hij naast je.

Edge leeft in onze roedel samen met 1 Galgo reu, 1 ouder Galgo teefje, 1 klein Podenco teefje, 1 grote kruising Podenco reu en 3x per week een York teefje en dat gaat met allemaal goed.

Iedere dag ga ik met de hele bubs naar het grote hondenlosloopgebied waar ze lekker kunnen rennen, spelen, speuren en rondstruinen. En hier komt Edge zijn enige minpuntje naar boven....loslopende rennende honden die hij niet kent laat hij weten dat hij er is. Hij moet dan ook in deze situatie met nieuwe honden aan de riem blijven of een muilkorf om. Die korf is voor hem geen probleem, want dat kent hij wel van zijn 4 jaar op de renbaan. En omdat de racers alleen in kennels leven kennen ze vaak totaal geen andere honden, dus dat geeft deze reactie van Edge. Als hij de honden een paar keer heeft ontmoet is er geen probleem meer en dan maakt het ook niet uit of het een grote of kleine hond is....dan kunnen ze gezellig met elkaar rennen (als ze hem bij kunnen houden natuurlijk....)

Voor de rest is Edge een hele lieve grote knuffelbeer die gek is op alle mensen en op kinderen. Verjaardagsvisite is eigenlijk wel gezellig, meer knuffels. Hij is een imposante mooie verschijning die veel reacties oproept bij mensen, maar samengevat is het meestal "WAUW".

Kortom.... Edge is een hele makkelijke huishond, ongecompliceerde pretletter, geen angsten en gewoon een lieve vent die op zoek is naar zijn Gouden Mandje."

 

 

25-09-2018 Dit is Gurtnacrehy Edge, geboren op 13-08-2014. Zijn koosnaam is Ed. Ed is relaxt, vriendelijk en zachtaardig van karakter. Hij kan goed omgaan met kinderen. Ook met grote honden gaat het prima samen. Medium en kleine hondjes is Ed niet gewend. Ook heeft hij nog nooit een kat gezien. Ed heeft een schouderhoogte van 76 cm.

 

 


Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M