Haleon

Laatste update 21 augustus 2019 21:02

12-06-2019 Haleon kan mogelijk met katten samenleven. Tijdens een kattentest reageerde hij niet agressief maar kalm.

04-06-2019 Haleon is een geweldige Galgo. Hij is groot, zwart en erg knap. Hij heeft ook enige mooie, witte haren, zodat hij er nog interessanter uit ziet. Hij is geboren in 2014 en dat maakt hem niet oud, maar een man van middelbare leeftijd.

Haleon is erg vriendelijk en niet verlegen of angstig. Hij is gebalanceerd en zelfverzekerd. Het is een sociale jongen die lief, vrolijk en speels is. Hij houdt ervan om samen te zijn met andere honden en hij is niet dominant. Hij speelt met al zijn vrienden: reuen en teven!

Haleon is geopereerd aan één van zijn poten voor een spierprobleem. Als je heel goed kijkt, dan zie je dat hij een beetje raar loopt. Maar het belemmert hem niet, hij kan rennen en hij springt bovenop je! Hij kan een normaal leven leiden.

Deze week wordt zijn vijfde verjaardag gevierd in het asiel van Scooby. Misschien kunnen we hem wel het allerbeste cadeau geven: zijn gouden mand.

Hier zijn twee filmpjes van Haleon:

 

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M