Hamish

Laatste update 08 juni 2019 19:27

05-06-2019 Hamish kan niet met katten. En hij heeft wat last van artritis.

29-05-2019 Gisteren was Hamish mee op een mooie wandeling. Wat een lieverd is het! Het gaat heel goed met hem sinds zijn pootje is geamputeerd. Dit moest gebeuren door ernstige infecties nadat hij beschoten was..... Hamish is dol of teefjes maar niet zo goed met reutjes.

24-05-2019 Dit is Hamish, een mooie ruwhaar Lurcher reu van 9/10 jaar. Zoals te zien is op de foto is een van zijn achterpootjes geamputeerd. Hamish deelt op dit moment gezellig zijn kennel met een ouder teefje. Hij is vrij actief en het asielleven bevalt hem helemaal niet, waardoor hij op het moment veel blaft. Hij is dol op comfort en het gelukkigst als hij zichzelf op kan krullen in een zacht bed. Omdat hij nog herstellend is van zijn operatie hebben we hem niet met reuen getest. Hij is een vriendelijke jongen die houdt van aandacht en knuffels, maar omdat hij een dagje ouder is doet hij sommige dingen wel graag op zijn eigen manier.

 

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M