Harry

Laatste update 10 januari 2018 14:36

09-01-2018 Dit is Harry, geboren op 08-10-2014. Harry heeft een heel goed karakter en heeft alle kenmerken om een geweldige huishond te worden. Hij kan goed omgaan met kinderen van alle leeftijden. Tegenover andere honden heeft hij nog nooit enige agressie laten zien. Hij heeft nog nooit een kat gezien.

Harry is een geweldige, vriendelijke Greyhound die makkelijk te begeleiden is als je met hem aan de wandel gaat aan de riem. Hij is sociaal en geniet van aandacht van mensen. Harry zou goed passen bij jonge en oudere mensen.

Harry had pijnlijke gewrichtsbanden in zijn voorpoot en een verrekte spier in zijn achterpoot, maar na behandeling van een dierenarts heeft hij hier geen last meer van. Deze oude blessures hebben geen effect op zijn dagelijkse leven. Harry weegt 31 kg, zijn racenaam was Im Just Saying. Hij is de laatste week van januari klaar voor adoptie!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M