Hermes

Laatste update 14 januari 2020 14:28

LET OP! Tussen de foto's van Hermes staat 1 foto van hoe hij is aangetroffen, dit kan een nare foto zijn!

13-01-2020 Hermes in de shelter van 112 Carlota Galgos is een echt karakter. Hij is een jonge, vrolijke knul, die met al zijn energie van plezier maken houdt. Ongelooflijk als je bedenkt hoe hij bij Charlotte del Rio in de shelter kwam met zijn zwaargewonde poot die waarschijnlijk in een klem heeft gezeten, waaruit hij zich los heeft gebeten en getrokken.  Maar met de beste medische zorg werd van de resten van zijn voet een mooie stomp gemaakt. De kussentjes onder zijn voet, of wat daarvan over was, zijn verplaatst en nu kan hij er zonder problemen op lopen. Hij rent vrolijk rond en dat is echt een genot om te zien. We moeten er echter wel voor zorgen dat hij het niet overdrijft of te opgewonden raakt. Maar een wonder is het! Charlotte heeft hem Hermes genoemd naar de Griekse god die vleugels aan zijn voeten heeft, de boodschapper tussen de goden en de mensen. De boodschap van Hermes is duidelijk: deze wreedheden MOETEN stoppen....

Hij is supersociaal met zowel honden als mensen. Deze kampioen verdient echt zijn eigen gouden mand. Hermes is negatief getest op Leishmania, Erlichea, Filaria en Anaplasma. De geboortedatum volgens zijn paspoort 13-06-2017.

Voor meer informatie over hem, mail onze consulente Renée: ree4.ginn@gmail.com

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M