Heros

Laatste update 01 maart 2018 20:56

01-03-2018 Heros is een Whippet van 10 jaar oud en is in onze opvang terecht gekomen omdat zijn baasje is overleden.

Heros is al een beetje op leeftijd. Hij heeft al wat staar in zijn ogen waardoor hij wat minder ziet en zijn gebit was zo slecht dat onze DA tijdens de reiniging hiervan ook enkele tanden heeft moeten trekken.

Heros is echt een enorme lieverd en een echte kroeldoos. Hij kruipt het liefst bij je op schoot of op de bank. We zoeken dan ook een plekje waar hij dit mag. Heros zoekt een lieve baas met een warm thuis. Deze jongen heeft het namelijk met dit weer wel een beetje koud. Tijdens wandelingen in de winter heeft hij dan ook wel een jasje nodig. Heros loopt buiten super netjes mee aan de lijn. Samen een stukje rennen daar wordt hij ondanks zijn leeftijd ook nog heel blij van.

In onze opvang is Heros zindelijk. We vermoeden dat dit in een nieuwe situatie ook goed zal gaan. We weten niet of Heros alleen thuis kan zijn. Hier in de opvang heeft hij daar wel moeite mee. We zoeken dus iemand die heel veel thuis is of wellicht een stabiel en rustig soortgenootje in huis heeft. We zoeken een rustig huishouden voor Heros, hij is namelijk zelf ook heel rustig van karakter. We vermoeden dat hij wel samen kan met wat oudere kinderen mits hij zijn eigen plekje heeft en daar ook met rust wordt gelaten. We plaatsen Heros uit voorzorg niet bij katten.

Er is verder niet veel informatie bekend over Heros. We proberen nog wat informatie te achterhalen bij familie.

We zoeken voor Heros een zeer lieve baas met veel tijd. Ervaring met het ras is wel wenselijk.

Bij interesse in Heros, willen wij u vragen om het "Aanmeldformulier Hond" in te vullen. Dit kunt u vinden op onze website onder het kopje "Info &advies" --> adoptie asieldieren.


Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

www.dierenopvangbreda.nl

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M