Homer

Laatste update 22 januari 2020 14:29

11-11-2019 Homer zit al ruim 1,5 jaar in zijn opvanggezin tot iemand hem zijn eigen thuis wil geven. Zijn opvanggezin heeft Homer een iets toegankelijkere naam gegeven.... Bo. Hieronder hun verhaal over hem.

"Bo’tje is nu ruim 1,5 jaar bij ons en ik snap niet waarom dit heerlijke mannetje over het hoofd wordt gezien. Hij kwam hier bij ons als een bang onzeker hondje, maar met onze hulp en die van onze 2 Galgos is hij opgebloeid tot een speelse, vriendelijke en vooral kroelerige Bo. Ok, hij heeft zijn momenten van onzeker zijn nog bij binnenkomst van een vreemd iemand, maar hij komt vanzelf naar je toe als hij ziet dat de andere honden ook gaan.

Wij genieten elke dag met hem bv. als hij speelt met onze honden in de tuin of hij alleen speelt met zijn floss. Wandelen vindt hij heerlijk en hij staat als eerste te wachten om zijn halsband aan te doen. Een tuin zou heel fijn zijn voor Bo, hij laat geen mogelijkheid voorbijgaan om heerlijk in het gras in de zon te liggen of te ravotten met onze honden. Een hondenmaatje is een vereiste, want Bo hangt heel erg aan een vriendje en zal hem in alles nadoen. Dus het zal een stabiele hond moeten zijn, zodat hij niet terugvalt. Hij slaapt ook graag dicht tegen z’n maatje aan of gebruikt hem of haar als kussen. 

Bo is een “vreet”zak. Hij lust alles en zal ook graag de eetbakken van de andere hond leeg eten of bv. de rol koekjes die ergens is blijven liggen. Bo is een hondje dat je overal mee naar toe kunt nemen. Ik heb hem al een paar keer mee naar mijn werk genomen en daar gaat hij rustig onder het bureau liggen en je hoort hem niet meer.

Kort samengevat is Bo een fantastisch hondje, lief, aanhankelijk, aandoenlijk, fotogeniek met z’n dropoogjes en lange oren, een luie slaperd, zindelijk (ook in de tuin zindelijk) en kan een paar uurtjes alleen zijn (met een maatje).

Over Bo niets dan goeds, maar er is wel één dingetje; Bo moet op het omheinde uitlaatveld een muilkorfje aangedaan worden. Hij is namelijk best ruw in z’n spel en wilt hij 'snappen' en dat wordt niet door alle honden op prijs gesteld. Dit is echt een vereiste en als je dit gewoon doet is er niets aan de hand en heb je een gouden hondje aan Bo."

Hoe fijn zou het zijn als ook Homer zijn spreekwoordelijke koffers kan pakken om te verhuizen naar zijn echte eigen thuis??!

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M