Indio (res)

Laatste update 07 september 2017 20:05

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

21-08-2017 Indio is een mooie, lieve, grote Galgo reu van 4 jaar. Hij is gered in een dorpje van Toledo door de mensen van Baas Galgo. Hij verblijft al bijna een jaar in opvang in Nederland en heeft een thuis nodig waar een andere stabiele, niet bange, speelse (wind)hond aanwezig is. Liefst met een ruime tuin of mogelijkheid om, na helemaal gewend te zijn, lekker dagelijks te kunnen rennen op een omheind terrein.

Indio is een hond die in iedere nieuwe situatie en naar mensen die hij niet kent, angstig en schrikachtig kan zijn. Een niet al te drukke woonomgeving en wat rustiger gezin zou voor hem fantastisch zijn. Als hij de eigen mensen kent of mensen die regelmatig over de vloer komen, dan zie je ook zijn knuffelige kant en kan hij je zelfs enthousiast komen begroeten. Hij gaat nu wekelijks op woensdag mee wandelen met een vast persoon in Royal Dog Resort waar hij verblijft en die dame wordt zeer blij door hem begroet.

Het beste is om het zoeken van contact vanuit Indio te laten komen en hem daarvoor de tijd en ruimte te geven. Hij is niet specifiek bang voor mannen, maar moet aan hen iets langer wennen dan aan vrouwen.

Met andere honden is Indio zeker niet angstig en laat zien graag te rennen en te spelen. Daarin kan hij zelfs wat onstuimig zijn. Een balletje gooien vindt Indio leuk en…. naast spelen kan Indio ook lekker luieren.

Indio gaat goed samen met reutjes en teefjes. Negatief getest op mediterrane ziektes. Hij is zindelijk en kan ook best een paar uurtjes alleen zijn. Met katten kan Indio niet samenleven.

Bent u op zoek naar een prachtige, lieve Galgo reu en weet u hoe u hem verder kunt helpen met de opbouw van zijn vertrouwen in mensen?? Meldt u dan snel bij de consulente van de provincie waar u woont.

 

 

05-05-2017 Kijk eens naar de mooie nieuwe fotos van Indio!

21-04-2017 Kijk eens naar dit leuke filmpje van Indio:

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M