Jake (res)

Laatste update 20 april 2019 16:55

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

11-01-2019 Wegens persoonlijke omstandigheden en buiten zijn schuld om komt Jake wederom ter adoptie. Wat kunnen we vertellen over Jake? Niets dan goeds.

Jake is een prachtige zwarte Greyhound reu, geboren op 1 maart 2013. Hij is ontzettend rustig en vriendelijk. Hij kan prima alleen zijn, maar het liefst ligt hij lekker aan je voeten. Jake loopt netjes aan de lijn, trekt niet, blijft keurig bij je. Hij kan niet los. Hij kan goed met kinderen en andere honden, maar niet met katten/kippen/knaagdieren. Heel kleine of drukke hondjes vindt hij niet fijn.

Hij is gezond, heeft geen blessures. Hij heeft het vanaf het begin heel goed gedaan in huis. Hij blaft niet, jankt niet, slaapt door, en is vriendelijk naar bezoek. Jake is helemaal zindelijk. Hij reageert op straat nauwelijks op verkeer, andere mensen of andere honden, en ook van b.v. het vuurwerk leek hij helemaal niet te schrikken. Hij lijkt groepjes andere honden op straat wel wat spannend te vinden, dan blijft hij dicht bij je. Een op een met andere honden is geen enkel probleem, vindt hij wel leuk.

Kortom: er bestaat bijna geen lievere, gemakkelijkere hond.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M