Jan

Laatste update 14 maart 2019 16:43

11-03-2019 Wij zoeken met spoed een opvanggezin of nog beter een familie waar deze kleine Jan voor altijd mag blijven. Toen dit schatje net bij Scooby kwam was hij vol angst voor mensen. Elke keer wanneer iemand hem benaderde bleef hij doodstil in een hoekje zitten. Jan is geboren op 15 augustus 2018.

Op dit moment is Jan nog steeds een verlegen mix-Galgo puppy, maar dankzij het geduld en de liefde van medewerkers en vrijwilligers krimpt hij niet elke keer in elkaar wanneer je hem benadert. Hij loopt zelfs mee aan de riem. We willen graag dat dit kleintje steeds meer vooruit gaat en beetje bij beetje zijn angst verliest. Maar bij Scooby zitten meer dan 500 honden die dagelijks verzorgd moeten worden en ze hebben daarom gewoon niet zoveel tijd om aan hem te besteden zoals ze graag zouden willen. Wij hopen daarom dat kleine Jan snel een definitief plekje vindt of een lief opvanggezin. 

Hier is een video van de kleine Jan:

https://www.facebook.com/scoobymedina.org/videos/742558096113819/

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M