Janin

Laatste update 05 januari 2020 13:24

05-01-2020 Janin is nu 2 weken in haar opvanggezin en ze heeft echt wel even die tijd nodig gehad om een beetje te landen in een huiselijke situatie. Haar opvanggezin schrijft over haar:

"Janin is een heel lief bescheiden Galgo dametje. Alles wat ze doet, doet ze heel bescheiden en voorzichtig. Nu ze al aardig is gewend aan het leven in een huis geniet ze zichtbaar van de warme mandjes en de rust om zich heen.

Ze leeft hier samen met 3 mix hondjes die al op leeftijd zijn en dat gaat erg goed. Buiten op straat is ze ook lief tegen elke hond. Ze negeert eigenlijk de honden eerder dan dat ze contact zoekt. We logeren af en toe ergens waar een kat aanwezig is, die negeert ze compleet, dus ze kan ook prima met katten samen leven.

Wandelen vindt ze gezellig en draait haar pootje ook niet om voor een stevige wandeling. Ze kan wat gereserveerd zijn tegen vreemde mensen, maar ze is niet bang. Laat Janin maar zelf naar je toekomen en dan kan je haar lekker aaien.

Janin kan met mijn eigen honden in huis een paar uurtjes alleen thuis zijn. Ze is dan los in huis. Ze is zindelijk mits ze tussen de normale wandelingen door nog een keer extra wordt uitgelaten. Ook heeft ze duidelijk wel een andere stabiele hond naast zich nodig waar ze zich aan kan optrekken en is op zoek naar een rustig huishouden."

Heeft u dat rustige thuis met een lieve stabiele andere hond als steun en nog plek op de bank en in uw hart voor dit meisje?? Hopelijk neemt u dan snel contact op met de consulent van de provincie waar u woont.

21-12-2019 Janin is vandaag aangekomen in Nederland en gaat nu lekker wennen in haar opvanggezin!

23-11-2019 Janin komt binnenkort naar een opvanggezin in Nederland.

19-11-2019 Dit is Janin, geboren in 2013. Janin is een mooie brindle dame, die wel houdt van een knuffel, ze is niet bang. Ze kan goed met reuen en teefjes. Janin zit sinds 7 april 2019 in Scooby.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M