Joplin

Laatste update 16 juni 2018 20:07

16-06-2018 Dit is Joplin, geboren op 07-11-2016. Joplin is een hele zachtaardige dame. Ze komt uit een omgeving waar geen kinderen zijn, maar toen ze een keer kinderen ontmoette deed ze het heel goed, ze was heel braaf. Ze kan heel goed samen met andere Greyhounds. Ook toonde ze geen agressie tegenover andere hondenrassen, inclusief kleine hondjes, die ze tegenkwam bij de recentelijke Greyt Greyhound Global Walk. We weten niet of ze met katten kan.

Joplin is een heel aanhankelijk meisje voor de mensen die ze kent. Bij vreemden is ze verlegen. Ze zal de weken na haar adoptie dus wat tijd nodig hebben om je te leren kennen. Op het moment doet Joplin ervaring op met het leven in een huiselijke omgeving en ze doet dit heel goed, ze heeft er talent voor. Ze is gemakkelijk te begeleiden aan de riem. Joplin is geen druk verkeer gewend want ze komt van het platteland. Ze houdt van haar eten en is niet agressief rondom eten als er andere honden bij zijn of mensen. Ze heeft een zachtaardige ziel en ze zal zonder moeite wennen aan het huiselijke leven. Ze zal van haar adoptanten houden en hun harten stelen!

Joplin is in april met pensioen gegaan na een blessure aan een spier in haar achterpoot. Dit is toen behandeld door een dierenarts. Ze heeft hier geen last meer van. Haar racenaam was Hold On Joplin. Ze weegt 28,5 kg. Joplin is vanaf midden juli klaar voor adoptie!

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M