Juana

Laatste update 09 juni 2020 19:06

09-06-2020 Juana mag zich gelukkig prijzen dat zij 7 juli naar Nederland komt en in een opvanggezin vast mag komen proeven van het goede leven. Maar natuurlijk mag ze ook meteen naar haar eigen thuis.

22-05-2020 Juana, een prachtige Galgodame op leeftijd (8). Ze is samen met Winnie en reu Rique afgestaan aan BaasGalgo. Geen enkele hond hoort in een kennel natuurlijk, maar deze dame heeft het verdiend om haar pensioen door te brengen in een eigen liefdevol thuis met een heerlijke zachte mand (zal ongetwijfeld de bank worden... hahaha), meerdere maaltijden per dag helemaal voor haar alleen, een lekker snackje, wandelen, luieren en natuurlijk knuffelen met haar mens(en). Gezelschap van een andere hond zal ze waarschijnlijk heel fijn vinden.

Juana is in het begin een beetje terughoudend, maar als ze tijd krijgt om zelf kennis te komen maken dan zal ze snel meer vertrouwen krijgen. Ze loopt netjes mee aan de riem. Ze heeft haar testen al gehad en die waren gelukkig allemaal goed.

Bij wie mag Juana officieel haar pensioen komen slijten??

Hier is een filmpje van Juana (en Winnie):

 

05-06-2020 Juana en de kattentest:

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M