Juanillo

Laatste update 15 november 2017 19:41

15-11-2017 Podenco Juanillo is in Nederland en zijn opvangmoeder heeft het volgende te vertellen over hem:

"Toen Juanillo bij mij kwam was het tussen mijn Galgo, Podenco en zelfs de kat meteen 'koek en ei'. Het is een vrolijk, blij hondje dat geen nadelige gevolgen heeft overgehouden aan zijn verblijf in Spanje Hij is super zindelijk, vriendelijk voor alles en iedereen. Zelfs de 1e nacht was hij al stil en wanneer ik overdag boodschappen ga doen is dat ook geen enkel probleem.

Jachtinstinct is bij hem nauwelijks aanwezig, hij vindt gewoon alles op straat interessant, voetgangers, kinderen, fietsers en natuurlijk ook honden. 

Juanillo is erg slim en na 2 x uitlaten wist hij feilloos mijn tuinhekje te vinden hoewel ik de 2e keer van een andere kant kwam.   

Het is een hondje dat erg veel plezier zal hebben aan een gehoorzaamheidscursus (hij zal daar ongetwijfeld met de hoogste punten zijn diploma halen) en ook op een later tijdstip b.v. flyball, door tunnels rennen etc. Helaas kan ik hem dat niet bieden.

Ik heb een lange lijn voor hem aangeschaft zodat hij tijdens het uitlaten wat meer vrijheid heeft maar hij blijft ook aan die lijn steeds in de buurt van mijn eigen honden. Helaas is hier in de stad geen enkel omheind terrein zodat hij eens heerlijk kan rennen en spelen.

Hij past m.i. het beste in een gezin (grotere kinderen geen enkel probleem) dat veel met hem gaat ondernemen. Dan hebben ze er een gouden hondje aan."

Mag Juanillo dit jaar nog verhuizen naar zijn Gouden Mandje??

 

17-10-2017 Kijk eens naar de leuke nieuwe foto's van Juanillo!

10-11-2016 Juanillo is een Podenco van ongeveer 2 jaar. Hij is samen met Manuela door een vrijwilligster gered in dorpje van Toledo. Zijn karakter is sociaal en heel lief. Hij is lief voor andere honden en OOK VOOR KATTEN!!

Negatief getest op de bekende Mediterrane ziektes.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M