Kalesi de Alysan

Laatste update 18 augustus 2018 19:24

18-08-2018 We hebben een kleine update over dit mooie zwarte meisje ontvangen van haar opvanggezin.

"Op 21 juli kwam Kalesi de Alysan bij mij in de opvang en inmiddels zijn we 4 weken verder. Ik noem haar Sensi omdat ze inderdaad en heel gevoelige Galgo is.

Sensi is een lief Galgomeisje en inmiddels goed gewend aan de andere honden, eet goed, vriendelijk tegen de poes en wil heel graag bij het baasje zijn. Ze speelt met haar hondse huisgenoten en vindt het fijn om lekker tegen een andere hond aan te liggen.

Maar ..en daar komt de maar....Sensi is ook nog erg bang. Vreemde honden, vreemde mensen...als het kan vlucht ze. Kan ze niet vluchten bevriest ze. Kortom Sensi heeft nog een lange weg te gaan om zich echt goed te voelen. Ze krijgt hier alle tijd die ze nodig heeft, maar het zou natuurlijk veel beter voor haar zijn als ze een eigen thuis krijgt zodat zij die weg maar 1 keer hoeft af te leggen.

Sensi heeft iemand nodig die niet alleen voor veiligheid zorgt in haar leven, maar ook zorgt dat ze zich veilig voelt. Sensi vraagt bij haar toekomstige baasje(s) op zijn minst 1 zachte stabiele hond, veel begrip en veel  tijd."

Wij zijn heel blij dat Sensi/Kalesi nu hier is en dat we nu kunnen laten weten wat dit meisje nodig heeft. Dat is in een grote shelter als Scooby minder makkelijk. Ze verrast ons aan de ene kant door wat ze laat zien in contact met de andere hond, de kat en haar opvanggezin, aan de andere kant heeft zij duidelijk tijd, ruimte en respect nodig om te kunnen groeien in vertrouwen. Hoe mooi zou het voor haar zijn als ze dat hele proces in een eigen thuis zou kunnen doen!? Staat het Gouden Mandje van Sensi/Kalesi bij u?

 

31-03-2018 Dit is Kalesi de Alysan, een hele fragile en sensitieve Galga. Ze is onderdanig en onzeker tussen de andere honden. Wij zoeken daarom met spoed een huisje voor haar. Kalesi de Alysan is verlegen maar heel trouw. Het duurt maar eventjes voordat ze gewend is aan nieuwe mensen. Ze is geboren op 9 maart 2016 en zij zit sinds 19 januari 2018 in het asiel van Scooby. Wij zijn er zeker van dat onder alle littekens een vrolijk en blij meisje zit. Kalesi de Alysan heeft enkel nog de juiste persoon nodig om haar te helpen opbloeien. Hopelijk vinden wij deze persoon snel voor haar.

Hier is een video van haar: 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M