Katy (res)

Laatste update 19 juni 2018 10:52

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

11-05-2018 Dit is Katy, geboren op 12-11-2013. Katy is een hele sociale en aanhankelijke Greyhound. Ze gaat heel goed samen met kinderen en houdt van alle aandacht. Ze is nooit echt bij kleine hondjes geweest want ze komt uit een omgeving waar ze alleen omgaat met Greyhounds. Katy gaat binnenkort kleine hondjes ontmoeten om te kijken hoe dat gaat. Ze heeft ook geen ervaring met katten.

Katy is een speciale Greyhound, ze is erg klein in hoogte en gewicht, met een opvallende tekening en een mooie kleur die haar extra mooi maken. Katy is een prachtige en kalme Greyhound die houdt van knuffelen en koekjes krijgen. Ze is heel fijn om bij te zijn. Katy is erg rustig en gedraagt zich prima aan de riem, ze loopt netjes naast je mee. Ze zou geschikt zijn voor een familie met kleine kinderen of een familie die al een Greyhound hebben. Ze is schoon en rustig in haar kennel. Katy is een Greyhound die veel aandacht en liefde krijgt, ze geniet van contact met mensen. Katy heeft zoveel liefde te geven aan diegenen die haar uitkiezen als hun Greyhound. Ze ligt ook graag op bed.

Katy heeft nooit blessures gehad en ze heeft nooit geracet. Ze is fit en gezond met pensioen gegaan. Haar racenaam was Sparks Katy. Ze weegt 25 kg. Katy is vanaf 22 mei klaar voor adoptie!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M