Kika

Laatste update 11 juli 2017 20:44

11-07-2017 Kika is een prachtig ruwharig meisje van bijna 4 jaar. Ze is overgedragen aan Baas Galgo door haar Galguero toen ze niet meer goed genoeg was om te jagen.

Kika is verlegen met mensen, rustig en wat wantrouwend. Het beste is om het initiatief tot contact aan Kika over te laten, zodat ze kan ervaren dat iemand geen kwaads in de zin heeft. Als ze over die drempel is kan ze ook heel aanhankelijk zijn.

Lopen aan de riem gaat goed maar soms schrikt ze en geeft ze een ruk aan de riem. Hier moet dus in een nieuwe situatie rekening mee gehouden worden en daarom is het goed om haar in het begin dubbel aan te lijnen: halsband en tuigje met 2 riemen waarvan 1 om eigen lijf.

Kika verblijft nu in Royal Dog Resort en in contact met andere honden laat ze een duidelijke voorkeur zien voor de andere Galgos van GINN die daar verblijven, met name de jonge Estrella is wel haar maatje om regelmatig even mee te rennen en dollen. Kika heeft wel wat tijd nodig gehad om uit haar schulp te kruipen en daar hebben de andere honden duidelijk in geholpen. We plaatsen haar daarom ook alleen in een nieuw thuis waar al minimaal 1 andere Galgo is.

Ze is zindelijk en kan even alleen zijn maar dat is iets wat wel opgebouwd moet worden want alleen zijn komt natuurlijk weinig voor in RDR.


Kika heeft geen interesse in katten en ze is negatief getest op de Mediterrane ziektes zoals Leishmania, Filaria, Ehrlichia en Anaplasma.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M