King

Laatste update 12 juli 2018 14:12

12-07-2018 Dit is King, geboren op 02-10-2012. King is lief, vriendelijk, intelligent, erg loyaal en sociaal. Hij kan heel goed samen met kinderen. Sinds hij een puppy was gaat hij al om met kinderen. King heeft geen ervaring met andere hondenrassen of katten.

Sinds King met pensioen is van het racen heeft hij al wat waardevolle ervaringen opgedaan met het leven binnenshuis. Hij zal een geweldige huishond zijn! King is heel intelligent. Hij weet het precies wanneer er tegen hem wordt gepraat en als hij kon terugpraten deed hij dat. Hij geniet van het maken van wandelingen. Hij krijgt erg veel complimentjes tijdens wandelingen omdat hij zo mooi is. Hij is heel makkelijk te begeleiden aan de riem. King is een vrolijke jongen die een perfecte huishond zal zijn.

King heeft wat spierblessures gehad tijdens zijn racecarriere maar niets dat hem hindert in zijn pensioen. Hij weegt 34,5 kg en heeft een schouderhoogte van 72 cm. King is al gecastreerd en gevaccineerd en is eind juli klaar voor adoptie!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M