Lime (res)

Laatste update 18 september 2017 12:18

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

28-08-2017 Lime is een mooie, jonge Galgo mix van 3 jaar. Hij is geboren in de shelter van Cuenca en heeft als pup zijnde in Scooby gewoond totdat hij naar Nederland kwam.

Al snel vond hij zijn eigen thuis maar helaas is hij door persoonlijke omstandigheden nu opnieuw op zoek naar een thuis.

Lime is een lieve, vrolijke, speelse vent die nu leeft als enige hond in huis en heel goed zou passen in een gezin met kinderen. Hij heeft nu regelmatig een kindje van 2 om hem heen. Het is natuurlijk wel altijd opletten want Lime kan ook onstuimig zijn, dus toezicht is altijd nodig met jonge kinderen (zoals bij iedere hond).
Lime vindt gewoon iedereen leuk en lief.

Met wandelen trekt hij in het begin even aan de riem omdat hij zo graag mee naar buiten gaat maar dat stopt al snel en hij loopt dan wat rustiger mee. Hier is hij vast nog wel wat in te trainen verwachten we. Lime is heel sociaal met andere honden en wil natuurlijk het liefst met allemaal spelen en rennen. Hij kan ook met katten samen.

Na lekker zijn beweging te hebben gehad ligt Lime graag languit op de bank....ja, zijn mama is een Galgo, dus het bankhangen zit duidelijk in de genen.

Lime is zindelijk en kan ook wel een paar uur alleen zijn. Enige minpuntje is dat hij liever meegaat met zijn gezin en even een paar minuten blaft als hij alleen gelaten wordt. Hij stopt er dus wel mee en de kans is groot dat hij helemaal niet meer blaft als hij met een andere hond samen zou leven. Dan heeft hij altijd gezelschap.

Zocht u toevallig een leuke, knappe, speelse, lieve jonge hond met deels de nodige energie maar ook zeker de Galgo kwaliteiten? Zie hier LIME!

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M