Lolita

Laatste update 23 mei 2017 15:15

23-05-2017 Lolita is een opvallende verschijning met haar aparte kleur en naast dat ze mooi is, is ze ook nog eens heel lief en leuk. Haar opvanggezin schreef ons dat....

" Lolita is zoals elke Galgo een lieverd! Ze is niet heel erg angstig maar schrikt af en toe van harde geluiden en geluiden die ze niet kent. Ze is heel erg lui binnenshuis, ze ligt het liefst heel de dag te slapen en komt tussendoor af en toe een knuffel halen.

Aan de riem loopt ze netjes naast je en sjokt gewoon op haar gemak mee. Ze is wel alert op katten maar ze is makkelijk te corrigeren daarin. Ze is in Spanje getest met katten en dat ging goed maar we gaan haar nogmaals met katten kennis laten maken om een wat beter beeld te krijgen nu ze gewend is in haar opvanggezin.

In de tuin ligt ze ook graag te luieren. Af en toe neemt ze even een sprintje maar dat doet ze niet lang want daar word je wel heel erg moe van!

Als ze in haar mandje ligt en je loopt naar haar toe dan gaat ze gelijk op haar rug liggen, dan wil ze dat je over haar buikje aait. Ze doet het heel goed met onze eigen honden, dat klikte meteen. Ook met honden buiten maakt ze geen problemen! Ze is echt heel sociaal.

Lolita is een lieve makkelijke hond!”

Ze heeft een schouderhoogte van 68 cm.

10-03-2017 Lolita is een mooi galgo meisje van ongeveer 2 jaar. Ze is uit het dodingsstation van Madrid gehaald. Ze is verlegen bij het eerste contact. Als ze vertrouwen heeft is ze lief en aanhankelijk. Lolita is zacht en kalm van karakter. Sociaal met reuen en teefjes. Loopt prima aan de riem. Negatief getest op de Mediterrane ziektes.

Lolita kan met katten.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M