Lolo (res)

Laatste update 25 maart 2021 16:18

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

03-01-2021 Lolo is een reutje van 2,5 jaar, met een misvormde ruggengraat. Hij is zwervend aangetroffen in een stad in Extremadura en BaasGalgo heeft hem opgehaald. Hij is onderzocht door een neuroloog en er zijn rontgenfoto’s gemaakt. De conclusie is dat het een aangeboren afwijking betreft, die niet operabel is, maar waarmee Lolo een volkomen normaal leven kan hebben.

Lolo is een lieve sociale hond zonder angsten, klein van formaat. Hij gaat goed om met andere honden, zowel reuen als teven en de vrijwilligers van BaasGalgo schrijven: “Hij sterft bijna van geluk als we hem uit de kennel halen, met hem wandelen en hem knuffelen”.

Hij is gezond getest op de voorkomende Mediterrane ziektes. Het enige dat aan zijn geluk ontbreekt is een eigen familie waar hij zijn liefde aan kan geven en mag genieten van de knuffeltjes en de aandacht en de wandelingen waar hij niet genoeg van kan krijgen. U misschien? 


Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M