Lopez (res)

Laatste update 18 juni 2017 18:19

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

26-05-2017 Lopez heeft inmiddels zijn draai helemaal gevonden in zijn opvanggezin. Hij is een schat van een hond; heel erg sociaal met mens en dier. Hij laat zich door iedereen lekker aanhalen en komt regelmatig met zijn lange neus tegen je aan staan om eens lekker geknuffeld te worden.

Hij heeft geen traumas en is een open, zachtaardige hond.

Het roedeltje waar hij nu mee samen leeft, 3 honden en een kat, daar is hij erg gelukkig mee. Hij ligt gezellig tussen de rest te slapen. En let altijd goed op wat ze doen.

Wandelen vind Lopez heerlijk. Op veilig terrein kan Lopez prima los lopen, hij blijft dicht in de buurt van zijn opvangvrouwtje en houdt haar altijd in de gaten. Hij kan heel hard rondjes rennen en dat doet hij het liefst met een andere hond. Als hij een andere hond ziet, rent hij er even naartoe om te kijken of deze misschien samen met hem wil rennen.

Voor Lopez zou het dan ook heel fijn zijn als hij bij een andere (wind)hond zou mogen gaan wonen.

We wandelen regelmatig met andere honden samen en dat vind Lopez heerlijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd past hem wel… We hebben al regelmatig gesprekjes en knuffelsessies gehad onderweg omdat mensen Lopez “zo mooi en lief” vinden. Dat is hij ook gewoon. Aan de lijn loopt hij heel netjes mee.... je kan de lijn rond je middel doen en Lopez loopt achter je aan te sjokken.

In huis is hij rustig aanwezig. Hij kan uren liggen slapen na de wandeling. Hij loopt ook niet meer steeds achter het opvangvrouwtje aan in huis, zoals hij de eerste week deed. Lopez is helemaal tot rust gekomen. In een nieuwe situatie zal hij zeker weer even moeten wennen.

Hij is zindelijk vanaf dag 1 en met de andere honden kan hij prima even alleen thuis zijn. Hij gaat dan gewoon lekker slapen.

Lopez is een hele lieve, makkelijke, sociale hond die helemaal klaar is zijn tijdelijke huis te verlaten en te verhuizen naar zijn Forever Home

 

28-04-2017 Lopez heeft een schofthoogte van 66 cm en zit in een opvanggezin.

Lopez is nu een week in zijn opvanggezin dus hoog tijd om wat over dit lieve mannetje te vertellen.

"Lopez is een heel zachtaardig en vriendelijk reutje. Hij heeft geen angsten en is zeer sociaal. Hij laat zich door iedereen graag aaien en knuffelen. En als iemand een koekje aan hem geeft is het helemaal feest. Wandelen vind Lopez heerlijk. Hij loopt nauwelijks voelbaar naast je aan de lijn.

Lopez is vanaf dag 1 helemaal zindelijk.
Hij doet het prima tussen de honden hier; 2 oudere teefjes en een reutje.
Hij geniet zichtbaar van alles wat hem nu overkomt. Een zachte mand, lekker eten, een stevige wandeling...hij vindt het heerlijk.
Soms maakt hij een speelse buiging naar de honden, alleen helaas voor Lopez gaan de honden er niet op in, gezien hun wat oudere leeftijd. Hier legt hij zich gewoon bij neer. Hij loopt in het bos of strand aan een lange lijn, zodat hij toch lekker rond kan snuffelen en scharrelen.

Lopez kan prima samen leven met katten. De kat van het opvanggezin hoort er gewoon bij voor hem, ook op katten op straat reageert hij niet tot nu toe.

Lopez is heel zacht van karakter. Vermoedelijk kan hij ook met kinderen samen leven.
Hij is nergens bang voor. Hij is een snelle leerling. Als hij iets doet wat niet mag ( bv proberen iets van het aanrecht te pikken) is een rustige stemcorrectie voldoende.
En daarna heb ik het hem het ook niet nog eens zien proberen.

In huis dribbelt hij nog veel achter het opvangbaasje aan, hij wil graag even zien waar zij is en is graag in haar buurt.
Lopez is een hele goede eter.
Hij heeft ook een speelse kant en af en toe lekker gek doen in de tuin met een balletje vindt hij heel erg leuk. Hij luistert goed naar zijn naam.
Voor Lopez zou het heel fijn zijn als hij bij een andere (speelse) hond zou mogen gaan wonen.

Mee in de auto is geen probleem voor hem. Hij heeft nog een klein stukje staart over, maar als hij blij is kan hij nog prima kwispelen hoor, dan schudt hij gewoon met zijn hele achterlijf.
Lopez is een heerlijke hond, die het heel goed doet hier in Nederland.

28-04-2017 Lopez is inmiddels aangekomen in zijn opvanggezin. Hier is een filmpje van hem:

 

 

13-02-2017 López is een prachtige galgo reu van ongeveer 4 jaar. Hij is gered uit het dodingsstation van Madrid. López is sociaal, lief en aanhankelijk, rustig en niet angstig. Wandelen en contact met mensen vindt hij het einde. Hij kan het prima vinden met teefjes en rustige reuen. Negatief getest op de bekende Mediterrane ziektes.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M