Luna en Fenna

Laatste update 23 mei 2020 16:02

23-05-2020 Luna en Fenna zijn samen ter adoptie.

Luna is geboren op 19-01-2009. Luna is samen met Fenna in het asiel gekomen na overlijden van de eigenaar. Luna is een vrolijke aanhankelijke Whippet. Ze is zindelijk en geen bench gewend. Luna luistert voor een Whippet goed. Het liefste ligt ze onder een dekentje lekker te slapen tegen je aan. Voor Luna zoeken we een thuis waar ook Galgo Fenna mag komen wonen.

Fenna is geboren op 23-06-2012. Fenna is bij ons in het asiel gekomen na overlijden van de eigenaar. Fenna is als 2 jarig meisje vanuit Spanje naar Nederland gekomen. Ze is een hond met een rugzak. Ze is namelijk heel bang. Naar vrouwen ontdooit ze sneller dan naar mannen. Fenna is een hele rustige hond die wel graag mee gaat wandelen. Fenna is zindelijk en geen bench gewend. Fenna kan vanwege haar angst niet loslopen. Ze heeft vanaf het moment dat ze in Nederland is gekomen samengeleefd met Luna. Wij zoeken voor haar een huisje waar ook Luna welkom is.


Heeft u interesse in dit mooie koppeltje? Neem dan contact op met:

Dierenasiel Waalwijk e.o.
Prof. van 't Hoffweg 7
5144 NS Waalwijk
Noord-Brabant
0416 333964

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M