Malik

Laatste update 24 september 2020 14:22

13-09-2020 Malik is een zeer knappe Podenco Ibicenco die van oktober 2019 tot juni 2020 in Scooby heeft gezeten. Daar werd hij als volgt omschreven: " Wij zoeken voor Malik het liefste een actief gezin, want het is een energieke heer. Malik is sociaal met andere honden en aanhankelijk. Malik is een echte nieuwsgierige Podenco en er moet ook rekening gehouden worden met zijn spring-technieken. Malik is geboren in april 2017".

Malik is nu in Nederland en opnieuw ter adoptie. Hij is een niet-bange jongeman die nu als enige hond in huis leeft. Hij is goed met alle honden die hij tegenkomt en leeft nu samen met een kat. Hij is een echte Podenco in gedrag en gaat heel graag mee wandelen, wil lekker snuffelen en spelen. Hij is nieuwsgierig en een tuin moet ook minimaal 1.80 hoog omheind zijn. Malik is al even in Nederland, maar zijn zindelijkheid vraagt nog wat aandacht. 

Wie o wie geeft Malik zijn nieuwe thuis?!?

Hier is een filmpje van Malik:

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M