Merel

Laatste update 17 december 2019 12:50

12-12-2019 Sinds 7 december woont Merel in Nederland bij een opvanggezin. Ze past zich geweldig goed aan aan het leven in een familie. Ze slaapt lekker, eet goed, voegt zich prima in de roedel en is echt heel erg aanhankelijk, lief, en makkelijk. En ze houdt van mannen! Buiten is ze flink alert of er iets kruipt of springt of rent, ze heeft het allemaal in de gaten. Ze glanst als een spiegeltje en geniet met volle teugen van het leven. Ze is helemaal klaar voor haar Gouden Mandje.

30-08-2019 Dit is Merel, ter adoptie bij 112 Carlota Galgos. Merel heeft een zwaar leven gehad, 5 verschillende eigenaren/galgueros die haar hebben uitgebuit en eindeloos met haar hebben gefokt. Maar ondanks dat is ze de allerliefste, zachtste en dankbaarste schat die zo alle liefde verdient die ze maar kan krijgen. Op dit moment is ze nog heel verdrietig en verlangt ze naar een rustig, veilig leven. Ze zou een geweldige vriendin zijn als tweede hond of zelfs ook als enige hond, hoewel ze wel erg op het gezelschap van andere honden gesteld is. Ze is een oudere Galga, 7,5 jaar volgens haar paspoort, maar het zou goed kunnen dat ze 1 of 2 jaar ouder is. Jagers chippen hun hond vaak pas als ze een jaar of twee zijn en 'het waard blijken' om bij hen te blijven. 

Ze verlangt zo naar liefde, iets wat ze tot nu toe nooit gevoeld heeft. Het is tijd dat ze eindelijk zichzelf mag zijn. Een rustig huis met een ander hondenvriendje zou zo fijn voor haar zijn. Ze is zo super lief! Om haar hart te laten zingen heeft ze een eigen gouden mandje nodig en liefde die nooit eindigt.

Merel is negatief getest op de Mediterrane ziektes. De geboortedatum in haar paspoort is 19 mei 2012.

Wil je meer weten over Merel? Neem dan contact op met onze consulente Renée: ree4.ginn@gmail.com

Klik hier om Merels online album bij 112 Carlota Galgos te zien! 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M