Mohana

Laatste update 22 maart 2021 17:23

11-03-2021 Mohana is een teefje van 3,5 jaar dat 2 jaar geleden al werd afgestaan door haar galguero, omdat hij haar “niet meer nodig had”. Het is duidelijk dat zij geen fijn leven heeft gehad en ze is dan ook angstig en vermijdt het liefst contact met mensen. De vrijwilligers van BaasGalgo werken met haar om haar weer te leren vertrouwen te hebben. Ze oefenen o.a. met wandelen aan de lijn en stapje voor stapje opent dit meisje zich. Gezien haar verleden is een familie die ervaring heeft met angstige honden en die haar de tijd geeft om in haar eigen tempo de wereld verder te leren vertrouwen, wat zij nodig heeft.

Mohana gaat goed om met andere honden en zij zal niet als enige hond geplaatst worden, maar bij voorkeur bij minimaal één stabiele hond of roedel, waar ze zich aan op kan trekken. Inmiddels is zij al bijna 2 jaar in het asiel. De vrijwilligers van BaasGalgo zeggen tegen Mohana “Prinses, totdat iemand jou de kans geeft, zul je ons hebben om je te helpen”. Maar hun grote wens is een eigen familie voor Mohana, die haar met geduld en liefde omringt, en haar eindelijk de mooie kant van het leven laten zien.

Wat is er mooier dan een angstige hond zien opbloeien? Wilt u haar die kans geven? Mohana is gezond getest op de voorkomende Mediterrane ziektes.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M