Moksha

Laatste update 11 juli 2020 20:24

11-07-2020 Dit is MOKSHA, ter adoptie bij 112CG!

Moksha is een jongen waar Charlotte aanvankelijk medelijden mee had, omdat hij al in een gezin had gewoond, maar daar niet kon blijven. Toen haar man Dioni hem meenam, draaide hij zich om, om naar zijn verzorgers te kijken en het smolt Dioni”s hart. De man uit dit gezin is vrachtwagenchauffeur en tijdens een rit had hij Moksha als pup van de weg gered in Toledo. Eenmaal op de finca van 112CG vond hij snel zijn geluk terug.

Hij heeft de allerleukste Galgostaart die je je maar indenken kan. Hij draagt hem soms helemaal in een spiraal, gewoon omdat hij dat kan!

Moksha is jong en energiek. Hij leert nog om niet op te springen, maar hij is gelukkig en sociaal. Heeft helemaal geen problemen. En speelt non stop. Dus een actief gezinsleven zou fijn zijn voor Moksha. Hij is een lieve, aanhankelijke jongen, maar nog steeds een pup, met het bijbehorende hoge energieniveau.

Toen Moksha naar de finca kwam is hij positief getest op Erlichea, maar daar is hij voor behandeld en hij is nu vrij van Mediterrane ziektes. Zijn geboortedatum is 17-04-2019.

Wil je meer weten over Moksha? Mail dan naar ree4.ginn@gmail.com.

Dit is de link naar zijn album met meer foto's en informatie: 112 Carlota Galgos - Moksha

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M