Morena

Laatste update 07 oktober 2020 18:46

07-08-2020 Morena.... de betekenis van haar naam is "bruin", maar ze is toch echt een prachtige zwarte dame met witte aftekening. Ze is ook al een beetje grijzend, maar met haar 7 jaar is ze zeker nog geen oude dame. En wie houdt er nu niet van die "oudere koppies”?!

Weggeven door haar eigenaar is Morena bij BaasGalgo in afwachting van fijn huiselijk leven bij lieve mensen die begrijpen dat zij bang/verlegen is door wat ze heeft meegemaakt. Vooral door het eerste contact moeten mensen heen kunnen kijken en Morena de tijd en ruimte geven om zelf die toenadering te zoeken. Als ze dat krijgt dan zal ze steeds meer opbloeien en laten zien wat een geweldig lieve dame ze is. Met andere honden gaat ze goed om en haar bloedtesten zijn allemaal in orde.

Nu draaien de duimen voor Morena om snel de shelter te kunnen verlaten en ze over kan stappen in haar Gouden Mandje. Staat dit in Nederland of België?

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M