Nairobi

Laatste update 12 december 2020 19:48

12-12-2020 Nairobi is een teefje van 5 jaar, aan BaasGalgo afgestaan door haar voormalige eigenaar omdat hij haar “niet meer nodig had”. Ze gaan er van uit dat haar leven niet over rozen is gegaan, want ze is angstig en onzeker. De vrijwilligers die met haar werken zeggen “zielewonden zijn de ergste, en het moeilijkst op te lossen”. Nairobi moet nog leren dat haar ellende tot het verleden behoort en er nu echt van haar gehouden wordt! Ze vindt het contact met mensen nog steeds moeilijk. Met andere honden gaat ze goed om, zowel met reuen en teven en daar kan ze zich aan optrekken. Voor haar zal een plekje bij een stabiele roedel die haar op weg zal helpen en een familie, die haar de tijd geeft zich in haar eigen tempo te ontwikkelen, het beste zijn.

Wie sluit dit meisje in zijn hart en geeft haar de tijd en de ruimte om te ervaren dat het leven ook leuk kan zijn? Nairobi is gezond getest op de voorkomende Mediterrane ziektes.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M