Negro de Macias (res)

Laatste update 10 juni 2018 15:33

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

07-05-2018 Negro is zaterdag 14-04-2018 vanuit Spanje aangekomen. Hij is een mooie, glanzende, zwarte, licht ruwharige reu van 6 jaar en werd als “Forgotten Galgo” voorgesteld.

Nu krijgt hij een kans op een nieuw, beter maar vooral, voor hem, onbekend leven en… wat doet hij het ontzettend goed! Alsof het nooit anders is geweest!


Negro is niet alleen volgzaam, hij is ook rustig en intelligent. Dit maakt dat hij zich snel aanpast en dat hij snel kan bijleren. Ook is hij zelfzeker en zelfstandig waardoor hij situaties, mensen en andere honden op een niet angstige manier tegemoet gaat. Tegenover onze 2 Galgo’s stelt hij totaal geen problemen. Het contact verloopt rustig, eerder gereserveerd. Zowel naar ons reutje als teefje. Hij zoekt geregeld toenadering tot onze honden en is zeker aanhankelijk en baasgericht. Hij is zindelijk en kan alleen (met onze 2 Galgo’s) thuis blijven.

Hij geniet met volle teugen van aaitjes, knuffeltjes en hij komt je telkens kwispelend begroeten. Ook wandelingen worden al kwispelend onthaald. Hij loopt mooi langs het baasje, trekt niet aan de riem en hij is niet snel uit evenwicht te brengen, wat het uitlaten vergemakkelijkt.

Verder stellen autorijden en het loslopen op veilig omheinde losloopgebieden geen problemen. En houdt hij van thuis lekker rusten en slapen, én van lekker eten natuurlijk.

Hij is erg enthousiast als het om eten gaat en het is dus wel belangrijk om dit even in goede banen te leiden. Ook “mensen eten” mag hem smaken. Eigenlijk iets wat wel veel Galgo baasjes zullen herkennen. Het zijn immers echte gauwdieven…


Eigenlijk komt het erop neer dat, alles dat wij als vanzelfsprekend achten bij onze eigen Galgo’s, Negro dit in slechts 2 weken onder de knie heeft.

Hij is dan ook een super makkelijke, lieve en mooie Galgo die uitblinkt in zijn vermogen om zich snel aan te passen!

 

12-12-2017 Negro de Macias is een prachtige ruwharige Galgo. Hij zit sinds juni 2017 in Scooby en hij is geboren op 13 augustus 2012. Negro de Macias kan het goed vinden met mensen en andere honden. Hij kan zelfs met katten samen!

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M